Trelastfolie

Trelastfolie til sagbruk og trelastlagre.

noProduktnummer: Trelastfolie

Trelastfolie til sagbruk og trelastlagre.
Vi leverer trelastfolie Duo Resirk som er en miljøvennlig Co-Ex folie hvit/ sort produsert med hele 50%-80% resirkulert plastråvare. Vi kan levere planfolier direkte fra trykkverk med en trykkbredde på 260 cm. som en av få leverandører i Norden.
Foliene kan leveres som:
Planfolie, enkellagt folie i rullbredder fra 210cm til 340cm med logo trykk.
U-folier skjært i senter av folien.
V-folier skjært i siden av folien.

Trelastfolie Duo Friksjon leveres inkl. resirkulert plastråvare og med en egen antisklifolie på toppen. Dette er en ekstrafolie med høy friksjon som er sveist på yttersiden av trelastfolien i en bredde på 100cm -115cm. Friksjonsfolien bidrar til en sikrere last og lasting/lossing av bilene og for sjåførene som skal betjene materialpakkene særlig vinterstid.

Trelastfolie mono er en tynnere og rimeligere dekkfolie som brukes av trelastlagre og sagbruk til emballering av trelast og listverk på vei til byggeplass. Folien kan leveres med resirkulert plastråvare,  logo trykk og i ulike bredder fra 100cm til 320cm, tykkelser fra 40my til 180my.

FFS -Film ( Form, Fill, Seal).
Co-Ex FFS-film leveres som planfolie eller slangefolie med logo trykk, er konstruert til å fungere i hurtige pakkelinjer som former og sveiser egne forpakninger som f.eks. sponssekker og pelletssekker.

Partner Tre trelastfolie

  IMG_1625  IMG_1626 

IMG_1628  IMG_1629  sandsekk 

'
sponsekk