Berco as ble etablert i Oslo 1991 som en emballasjegrossist.
Vi har hovedkontor og lager i Oslo og salgskontor i Bergen og har hele landet som virksomhetsområde.

Nesten 30 års erfaring som leverandør av kvalitetsemballasje til norsk detaljhandel har gitt oss god kunnskap om markedets krav til kvalitet, punktlighet og ikke minst konkurransedyktige priser.

En stabil og stor kundekrets av butikker, varehus og kjeder over hele landet har gitt oss sin tillit og forståelse av at vårt forretningskonsept er godt tilpasset markedet.  

Helt fra starten har vårt slagord vært «emballasjeprodukter med kvalitet» og vi føler absolutt at vi som spesialist på butikkemballasje lever opp til det med våre medarbeideres gode bransjekunnskap.  

Fra vareutvalget kan nevnes bæreposer av alle typer og materialer som miljøvennlig plast og papir, flerbruksnett av bomull og non woven, gavepapir, gaveesker, bånd og rosetter, silkepapir, plastfolie, sekker av plast og jute og en rekke andre produkter utviklet og tilpasset kunders behov.  

Gjennom årene har vi utviklet et nært og godt samarbeid med produsenter i Europa og Asia som kjenner våre krav til kvalitet og sikre leveringer.  

Det er hyggelig for oss å høre at nye kunder har blitt anbefalt oss av «gamle» kunder, det gir oss forståelse av at vårt forretningskonsept fungerer riktig, prøv oss du også da vel…...